miercuri, 29 septembrie 2010

ASIGURAREA CASEI .... ESTE OBLIGATORIE! Profita!



Salve!

Numele meu este MANUELA, unora va sunt prietena sau colega, altii ma cunoasteti putin, pentru cei mai multi dintre voi sunt numai un “prenume”.
SALVE este compania care actionand prin 2 brokeri: FINCOP si SALVE a realizat cele mai multe asigurari intre brokeri din piata romaneasca in reforma pensiilor private acum 3 ani si a mai luat parte la 17 reforme in alte 4 tari in Europa si urmeaza sa intre pe piata ruseasca - de aici reputatia de expert in reforme dar pentru cei mai multi dintre voi, este un broker ca oricare altul!
ASTRA este numele liderului de piata - incontestabil! - la asigurarile de locuinta, avand o cota de piata de peste 70% pe acest segment de business, specializata fiind si in asigurari maritime si de aero nave, automobile etc. Unii dintre voi aveti RCA facut, altii aveti asigurata locuinta, altii numai ATI AUZIT DE ASTRA!

Deci:
Poate de Manuela nu ati auzit, poate nici de Salve, dar cu siguranta numele ASTRA va este bine cunoscut!

Acum ca ne-am prezentat cum se cuvine, as vrea sa va vand un pont (nu-l dau gratis) si sa va propun ceva!

Voi incepe cu propriile reticente,avute inainte de a spune un DA categoric si convins!
Doua retineri am avut legat – in timp – de afacerea pe care v-o propun, si anume:
1. Asigurarile facultative, de orice natura ar fi fost ele (cu exceptia CASCO la automobil) pensia privata si/sau asigurarile de sanatate mi se pareau bani aruncati pe fereastra. Pentru ca, pana ies eu la pensie, banii mei sunt papati de mult de “capitalistul excroc” iar pentru sanatate, de ce mi-as face griji daca e gratuit serviciul medical. De cea de casa, ca sa mai spun, mie niciodata n-o sa-mi ia foc casa, n-o sa mi-o sparga hotul etc. Rationament profund gresit: Pensiile NU mai mai sunt garantate de Constitutia Romaniei! Pensiile scad printr-o simpla lege emisa in mod fraudulos! Ce buna ar fi fost acum o pensie privata, nu? Iar asigurarea facultativa de casa, a devenit oarecum obligatorie, numai ca pentru situatii limita. Vrei, nu vrei dai 20 de eur anual desi locuiesti intr-un monolit! Risca cineva amenda de 500-1000 lei sustragandu-se de la aceasta plata asiguratorie? NU! ... ... ... Deci am gandit gresit!
2. MLM (multilevel marketing) pentru mine a fost echivalent cu Amway, Oriflame, Avon sau – Doamne feri! – Caritas, deci o escrocherie din care unii s-au imbogatit si ceilalti au patimit. Partial asa si este, numai ca am vazut oameni care traiesc si astazi bine numai pentru ca au avut tenacitatea de a duce in timp mai departe activitati tip MLM cu diverse produse de calitate, aloe, ierburi de slabit, ciuperca minune etc. Da! Am prieteni care au un venit substantial fara a pacali sau saraci pe nimeni. Concluzie: MLM este un sistem elaborat stiintific extrem de eficient si profitabil pentru cei care se inscriu in asemenea afaceri, fiind consecventi si harnici. Deci, iar ma gresit denigrand MLM-ul!

S-a dovetit ca a trebuit sa ajung la xx de ani ca sa scap de aceste doua idei preconcepute.

Brokerul Salve, imbina cele doua elemente: asigurarea (obligatorie si suplimentara) si sistemul MLM. Ce inseamna acest lucru?
Asigurarea obligatorie de casa este de 20 eur maxim, pentru care veti primi o despagubire de 20.000 eur indiferent de valoarea casei Dumneavoastra in caz de cutremur, inundatie naturala si alunecari de teren. Va intreb:
Casa Dumneavoastra valoreaza numai 20.000 eur? NU? Dar cam cat?
Care este probabilitatea sa va pierdeti casa sau apartamentul in caz de inundatie naturala, alunecari de teren sau cutremur? 0 (zero)? Si ce depagubire ati primi, dac-ar fi? 20.000 eur? Hmmm
Deci cei 20 eur anuali ii veti plati fara a beneficia de vreo asigurare vreodata, daca inteleg eu bine!
Si o ultima intrebare: Daca ati fi agent de asigurari, la o asigurare de 20 de eur/an cam cati bani ati castiga? 2 eur (10%) pentru care ati alerga de minim doua ori la client, ati completa precontracte, contracte, chitante si asigurari (cam 5 ore insumate si cheltuieli cu transportul). Cine ar fi interesat de asa ceva?

Salve si Astra au gandit pentru client(1), pentru agent (2) si – evident! – pentru ei (3) o afacere de milioane! Din care oricat de caraghios ar suna fiecare va avea de castigat mai mult decat printr-un proces clasic de asigurare. Astfel:


(1) Clientul isi poate asigura casa la valoarea reala, de exemplu 50.000 eur si nu numai pentru calamitati naturale ci si pentru alte evenimente nefericite (incendiu, inundari, vandalism, jaf), semnand odata cu polita obligatorie si una facultativa. Interesant si motivant este ca polita NU va fi de 20 eur + 50 eur asigurarea facultativa, ci vor fi cumulate, la 50 eur platiti, clientul va fi asigurat la 50.000 eur pentru tot!!! Ati mai auzit de o asemenea asigurare atat de mica?

De asemenea, clientul poate incheia – in cazul in care are automobile – si polita RCA cu Astra, atunci cand va expira. Brokerul Astra il va anunta cu o luna intainte privind iminenta innoirii politei si-l va sprijini in achitarea celei noi. Nu este lipsit de inters sa stiti ca Astra este lider de piata in privinta asiguratilor RCA!

Si avantajele nu se opresc aici, clientul este automat inscris intr-o tombola cu premii atractive, inclusive o vacant de 5 nopti intr-un hotel de 5 stele din Egipt - pentru doua persoane.

Nu in ultimul rand, clientul poate deveni agent! Astfel el isi va recupera investitia si va avea castiguri suplimentare, incheind in numele Astra polite pentru prietenii si cunoscuti. Si, partea cu adevarat atractiva, daca va atrage in “familia” Salve noi colaboratori – poate chiar cei carora initial le-a intocmit asigurarea – procent din activitatea acestora se vor regasi in propriul cont. Mai clar spus, din client va deveni agent si apoi superiorul ierarhic pentru alti agenti, castigand - in loc de a plati – sume importante de bani, proportionale cu implicarea sa!

(2) Agentul – de multe ori provenit din client – va castiga la fiecare polita obligatorie sau suplimentara semnata. Prin activitatea sa de a convinge sa intre si alte persoane in acest sistem, va castiga si din activitatea acestora, precum si a multor alti indivizi adusi de cei inscrisi de el. Acesta este sistemul MLM care ajuta agentul sa urce in ierarhie pe nivele superioare si sa castige de pe urma structurii de sub el.

Mai mult, in fiecare an politele obligatorii de casa si auto trebuie reinnoite. Sistemul va functiona identitic, cu marea deosebire-avantaj – ca de aceasta data se va ocupa direct brokerul Salve, agentul primind numai procentul cuvenit, fara a face nimic!

Si nu in ultimul rand, agentul va primi in cont suma cuvenita muncii lui si a structurii de sub el, saptamanal!

(3) Salve si Astra, vor avea de castigat in primul rand din numarul mare de asigurati. Asigurarea obligatorie de locuinta nu este foarte atractiva, suma incasata fiind mica si atunci este privita cu indiferenta de alte societati de asigurare. Dar insumand milioane de asemenea polite, adaugandu-le si pe cele suplimentare, precum si RCA-ul, an de an, poti spune ca ai o afacere de succes pe de o parte si ca-ti poti multumi fiecare client in parte, tocmai prin forta ta economica!

Acum ma intreb cat de convingatoare am fost sa iti inchei polita de asigurare cu mine, ca apoi sa intri in sistem si sa-ti recuperezi si sa-ti inmultesti mica suma investita.

Daca nu te-am convins inseamna ca nu m-am priceput sa-ti explic avantajele acestui broker “ Salve”! Eu imi doresc foarte mult sa mi te alaturi, tu si multi altii pentru a castiga impreuna bani. Ar fi o meschinarie s-o spun c-o fac pentru binele tau. NU! o fac pentru binele meu incercand sa aduc oameni in structura mea.
Fa si tu ca mine! Fa-ti propria structura! Concureaza-ma! Castiga bani!


Salve! si astept sa ma cautati pentru mai multe detalii sau pentru a va incheia polita obligatorie, e-mail: manuelamuresan@yahoo.it !


Atentie! Termenul limita este 15 ianuarie pentru achitarea politelor de asigurat! Apoi incep sa curga amenzile de la Stat! Nu neglijati!

Manuela

PS In acest sistem pot intra si persoanele care lucreaza pentru alte societati de asigurare, fara nicio restrictive sau problema legala!